Servicii și Asistență

Asistența tehnică și service-ul post-vânzare reprezintă factori cruciali și extrem de importanți pentru succesul activității societății.  Considerăm asistența o parte integrantă a strategiei noastre în măsura în care, în viziunea noastră, reprezintă un fundament pentru dezvoltarea viitoare.

Pentru noi, asistența semnifică, de asemenea, un serviciu de livrare promptă a produselor, personal amabil, sprijin acordat retailerilor și o echipă tehnică pregătită, cu alte cuvinte semnifică furnizarea de asistență către clienți, înainte, în timpul și după achiziționarea unui produs.

Investim în mod continuu în pregătirea tehnicienilor noștri în scopul asigurării de servicii post-vânzare adecvate pentru a putea fi în măsură să furnizăm un sprijin imediat și competent.

În mod firesc, activitatea de comercializare a produselor este însoțită inevitabil și de un pachet de servicii pe care le putem oferii clienților noștri:
- curățire rezervoare 
- calibrare sisteme de distribuție
- mentenanță
- accesorii suplimentare pentru rezervoare şi sisteme de distribuție

Pentru funcționarea rețelei de service am înființat autoutilitare de service care sunt formate din electrotehnicieni si mecanici, aceștia putând interveni practic la orice problemă apărută la stația de distribuție carburant.
Serviciile  noastre de service sunt diponibile 24 de ore pe zi , 365 de zile pe an.

 

Noutăți