AgriPlanta – RomAgroTec - 18-21 mai 2017, Fundulea, jud. Călărași

 

Agriplanta 2017

Romtank va participa și în acest an la expoziția AgriPlanta – RomAgroTec, eveniment ce va avea loc în perioada 18-21 mai 2017, Fundulea, jud. Călărași.

Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficiența. Agriplanta-Romagrotec înseamnă: 1. expoziție în câmp; 2. loturi demonstrative; 3. demonstrații cu mașini agricole. Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluțiilor pregătite de companiile din domeniu. Agriplanta-Romagrotec este însă mai mult de atât. A devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști din diverse domenii ce interferează cu agricultura. Numărul expozanților a crescut an de an, precum și cel al vizitatorilor, ajungând în 2015 la 196 de expozanți și peste 11.000 de vizitatori.

Cum ajungi?

Expoziția se desfășoară în apropiere de București, lângă localitatea Fundulea, județul Călărași. Accesul auto dinspre Capitală se face de pe Autostrada A2 București-Constanța, ieșirea din dreptul localității Fundulea înspre sud, la km 35, apoi mergeți circa 1 km pe DJ402, spre Nana (Oltenița).

Harta

Program de vizitare:  09:00 - 18:00.

Salvează

Salvează

Noutăți