Participare la AgriPlanta - RomAgroTec

romtank-agriplanta

În perioada 19-22 mai 2016 Romtank va participa la expoziția AgriPlanta – RomAgroTec, eveniment ce va avea loc în Fundulea, jud. Călărași.

AgriPlanta – RomAgroTec este un concept de expoziţie agricolă unic în România, dezvoltat pe model german, care combină loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstrații comentate cu maşini agricole şi standuri expoziţionale pentru maşini şi utilaje agricole, seminţe, îngrăşăminte, produse pentru protecţia plantelor, echipamente şi tehnologii pentru energii regenerabile, sisteme de irigaţii, sere, sisteme de uscare şi depozitare, tehnică de transport, finanţare, management, asigurări, consultantă, etc.

 AgriPlanta s-a lansat în 2011 ca un eveniment agricol cu un concept unic în România, combinând expoziţie de utilaje şi inputuri pentru agricultură, loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole, demonstraţii comentate cu maşini agricole, dezbateri pe teme de actualitate din agricultură şi evenimente speciale pentru companii, specialişti, fermieri şi familiile lor.

Salvează

Noutăți