Rezervoare de combustibil cu pereți dubli

Rezervoare cilindrice cu axă orizontală, proiectate și construite în conformitate cu normele UNI EN 12285-2.

Rezervoare omologate cilindrice cu axă orizontală, proiectate și construite în conformitate cu norma UNI EN 12285-2, realizate din table calandrate și funduri bombate din oțel carbon de tipul S235JR UNI EN 10025 prin intermediul unui proces de sudură cu arc electric scufundat, certificat în conformitate cu norma UNI EN 288 și susținute de pasarele de sprijin structurale.

Toate rezervoarele sunt furnizate omologate la presiunea de 1,5 bar / 0,5 bar pentru compartimentul despărțitor și prevăzute cu tabel de calibrare centimetric.

Această tipologie de rezervoare reprezintă o soluție optimă pentru realizarea stațiilor de alimentare sau de stocare a carburantului în condiții de maximă siguranță operativă și ambientală.

Caracteristici principale:

 1. Orificiu: cu Ø 600 mm prevăzut cu garnitură și capac prins cu șuruburi.
 2. Stut de umplere  cu bușon rapid blocabil cu lacăt și supapă limitatoare de umplere calibrată la 90% din capacitatea geometrică a rezervorului.
 3. Supapă de aerisire cu terminal antiflamă.
 4. Linie de aspirație prevăzută cu supapă de fund și filtru.
 5. Tijă metrică din aluminiu pentru determinarea nivelului de carburant. În alternativă indicator de nivel mecanic cu plutitor sau sondă de nivel electronică ES Level.
 6. Centrală de monitorizare a compartimentului despărțitor, disponibilă în trei modele:
 • Modelul LAG14ER, conectată prin intermediul unor prinderi adecvate la compartimentul liber al rezervorului care este umplut cu soluție rezistentă la temperaturi joase, netoxică și nepoluantă pe bază de glicol monopropilenic.
 • Modelul Eurovac, senzorul de pierderi Eurovac NV este un senzor de pierderi pentru vid în conformitate cu norma EN 13160-1 din Clasa 1. Prin intermediul tubului de aspirație, pompa cu vid montată pe senzorul de pierderi generează o depresiune în interstițiul de monitorizare al rezervorului, care este menținută la valori constante în timp. În cazul în care în peretele interior sau în cel exterior al rezervorului se înregistrează o pierdere, depresiunea scade.  La atingerea punctului de comutare de alarmă se aprinde LED-ul roșu de "Alarmă" și alarmă acustică.
 • Modelul Europress: centrala Europress LAD-10 este un dispozitiv pentru monitorizarea pierderilor în cazul rezervoarelor cu perete dublu care conțin atât lichide poluante neinflamabile precum lichide inflamabile sau explozive din clasele A I, AII, AIII și B.

O gamă amplă de sisteme de distributie de carburant și măsurătoare de debit pentru satisfacerea celor mai diversificate solicitări și aplicații. De asemenea, posibilitatea de instalare a sistemelor de control și de gestionare a furnizărilor de carburant și de monitorizare a nivelului de carburant în rezervoare.

Pentru informații suplimentare, consultați secțiunile dedicate

Certificate anexate:

 1. Certificat de omologare și de construire în conformitate cu Normele UNI EN 12285-2.
 2. Certificat de conformitate CE al grupului pompă.
 3. Certificat CE de instalare corectă.
 4. Tabele de calibrare.
 5. Certificat și manual de utilizare pentru centrale de monitorizare

 Descarcă fișă de prezentare.